Sportmassage

Sportmassage in Hilversum

Heb je hard getraind? Voelen je spieren pijnlijk en stijf? Heb je een blessure (gehad)? Of wil je sportklachten voorkomen? Boek dan een sportmassage.

Introductietarief € 35,- (massage 60 minuten). Afspraak Maken

Onze gekwalificeerde therapeut behandelt niet alleen de stijve en vermoeide spieren. Hij geeft ook advies om de prestaties te verbeteren en blessures en/of overbelasting te voorkomen.

Wat is een sportmassage?

Een sportmassage is een zeer stevige massage van de vermoeide en stijve spieren. Het is een massage die het diepe bindweefsel van je spieren aanpakt waardoor de doorbloeding van de spieren verbetert. Door de stevigheid van de sportmassage worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en herstelt en ontspant de spier sneller.

Wanneer een sportmassage?

Sportmassage wordt breed ingezet. Deze massage is niet alleen voor de regelmatige sporters maar kan ook na een drukke of zware werkdag bij bijvoorbeeld een vastzittende nek, schouder of stijve rug.

Sporters die al ervaring hebben met een sportmassage weten dat dit een waardevol middel is om de prestatie te verbeteren. Er is minder kans op blessures, kramp en spierpijn. Het geeft ook een groter gevoel van fitheid en soepelere spieren.

Blessures en preventie

Heb je een blessure dan helpt deze massage voor een sneller herstel. Je krijgt advies over (aanpassing van) je trainingsprogramma en hoe je voortaan blessures kunt voorkomen.

Behandelingen zijn er ook voor:

  • Hamstring massage
  • Hardloop massage
  • Schouder en nek pijn
  • Hoofdpijn
  • Heup en bekken
Gerrit weet wat hij doet! De massage was best pijnlijk, maar ik zat dan ook heel vast. Liep helemaal ontspannen de deur uit. Ik kijk uit naar de volgende afspraak.
Cyrille Smith
Cyrille Smith
08:22 05 Oct 21
grbn westra
grbn westra
14:49 04 Oct 21
Sinds de massage amper last gehad van mijn rug! Ik kom zeker terug.
Myrthe Sterrenburg
Myrthe Sterrenburg
20:59 03 Oct 21
Inmiddels al een paar keer bij Gerrit geweest voor een zwangerschapsmassage. Gerrit is een heel fijn persoon die met rust en goed aanvoelende intuïtie precies de pijnlijke plekken weet weg te masseren. Inclusief de pijnlijke trigger points waar ik het bestaan niet van kende. Geen riedeltje dat wordt afgedraaid maar echte focus wat nodig is. Ga altijd heerlijk ontspannen en voldaan naar huis.
Beluga
Beluga
15:02 03 Oct 21
Got a much-needed neck and shoulder massage to help with too much time hunched over the computer.
Joe Wilson
Joe Wilson
14:41 31 Aug 21
Als EDS-patiënt en rolstoeler is het niet altijd makkelijk om goede therapeuten te vinden, maar Gerrit verstaat zijn vak. Hij neemt de tijd, is heel vriendelijk en creëert een fijne sfeer. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en kom graag weer terug.
Eefje Porskamp
Eefje Porskamp
14:39 23 Jul 21

Bekijk alle reviews

Afspraak maken

Stuur mij een WhatsApp (via de button rechtsonder) met je voorkeurs dag en tijdstip of een WhatsApp als je eerst nog aanvullende informatie wilt. Je ontvangt dan direct een reactie van me.

Je kunt natuurlijk ook bellen of sms-en: 06-51592601
Of stuur een bericht

WhatsApp chat