Stress

Massages en stress

Steeds meer onderzoeken tonen aan hoe schadelijk chronische stress is, de geestelijke en lichamelijke effecten zijn enorm. Het risico op een burn out is groot.
Massage geeft direct ontspanning, vermindert direct de stress en helpt een burn out te voorkomen.
Lees ook mijn artikel: massage, stress en cortisol

Neem nu actie als je stress en burn out klachten hebt.
Introductietarief € 35,- (massage 60 minuten)

Een tijdje met stress leven is geen probleem. Je bent alerter, krijgt dingen sneller voor elkaar en geniet van alle adrenaline in je lijf. Meestal volgt na de inspanning de ontspanning. Als stress chronisch wordt is er een probleem, het herstel blijft uit. En langzaam maar zeker raak je opgebrand, je kan niet meer … een burn-out.

Massage vermindert niet alleen de gevolgen van stress maar kan ook een grote bijdrage leveren aan het wegnemen van de oorzaak.

Aandacht voor jezelf, luisteren naar je lichaam. Zorgen voor momenten van ontspanning. Het weg masseren van stijve en pijnlijke spieren. Maar vooral de bewustwording dat je onder spanning staat en dat je daar iets mee moet gaan doen !

Gerrit weet wat hij doet! De massage was best pijnlijk, maar ik zat dan ook heel vast. Liep helemaal ontspannen de deur uit. Ik kijk uit naar de volgende afspraak.
Cyrille Smith
Cyrille Smith
08:22 05 Oct 21
grbn westra
grbn westra
14:49 04 Oct 21
Sinds de massage amper last gehad van mijn rug! Ik kom zeker terug.
Myrthe Sterrenburg
Myrthe Sterrenburg
20:59 03 Oct 21
Inmiddels al een paar keer bij Gerrit geweest voor een zwangerschapsmassage. Gerrit is een heel fijn persoon die met rust en goed aanvoelende intuïtie precies de pijnlijke plekken weet weg te masseren. Inclusief de pijnlijke trigger points waar ik het bestaan niet van kende. Geen riedeltje dat wordt afgedraaid maar echte focus wat nodig is. Ga altijd heerlijk ontspannen en voldaan naar huis.
Beluga
Beluga
15:02 03 Oct 21
Got a much-needed neck and shoulder massage to help with too much time hunched over the computer.
Joe Wilson
Joe Wilson
14:41 31 Aug 21
Als EDS-patiënt en rolstoeler is het niet altijd makkelijk om goede therapeuten te vinden, maar Gerrit verstaat zijn vak. Hij neemt de tijd, is heel vriendelijk en creëert een fijne sfeer. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en kom graag weer terug.
Eefje Porskamp
Eefje Porskamp
14:39 23 Jul 21

Bekijk alle reviews

Afspraak maken

Stuur mij een WhatsApp (via de button rechtsonder) met je voorkeurs dag en tijdstip of een WhatsApp als je eerst nog aanvullende informatie wilt. Je ontvangt dan direct een reactie van me.

Je kunt natuurlijk ook bellen of sms-en: 06-51592601
Of stuur een bericht

WhatsApp chat