Reviews

Dolores Scheuer
Dolores Scheuer
10:19 04 Oct 20
Henk Fennebeumer
Henk Fennebeumer
14:37 03 Oct 20
Gerrit heeft me zeer goed geholpen in mijn herstelproces van een hielspoor blessure. Hij geeft zeer goede en stevige massage en is zeer flexibel qua timing. Ook in het weekend.En het is een aardige, geïnteresseerde man.Erg fijn en zeker een aanrader.
Karlijn x
Karlijn x
13:00 01 Oct 20
Gerrit is een goede masseur die pijnlijke plekken snel en effectief weet te behandelen, in combinatie met een ontspannende massage. Echt een aanrader!
Lisa K
Lisa K
11:55 30 Sep 20
Gerrit masseert fantastisch. Er is altijd een zeer fijne welkome relaxte sfeer en de massages zijn precies goed. Mijn onderrug heeft die helemaal weten los te masseren en ook voor een ontspanningsmassage ga ik graag naad Gerrit toe. Toen ik wegens een spoedgeval de afspraak niet kon redden reageerde Gerrit ook heel begripvol. Al met al ontzettend fijn. Zeker een aanrader!
Alev Brandsma
Alev Brandsma
15:39 17 Sep 20
Hele goede massage gehad! Ik raad het iedereen aan om heen te gaan! Erg vriendelijk ontvangen ook en ze weten precies waar ze mee bezig zijn!
Vincent Kok
Vincent Kok
15:05 17 Sep 20
Fijne rug/nek/schoudermassage gehad, kon vrij snel terecht na nek/schouderklachten! Kijkt eerst naar je persoonlijke situatie en op het eind kreeg ik nog tips mee om o.a. mijn houding te verbeteren. Super!
Pauline Eek
Pauline Eek
12:13 04 Jul 20
Gerrit is rustig, luistert goed en geeft het juiste advies. Weet ook de pijnpunten te vinden én te behandelen. Neemt na een paar dagen nog contact op om te vragen hoe het gaat, heel fijn.
mo moa
mo moa
11:22 08 Jun 20
Gerrit is naast het feit dat het een zeer goede masseur is, ook een fijn mens. Ik heb maanden last gehad van me spieren in mijn buik en rug en van alles geprobeerd (chiropractor, manueel therapeut, mensendieck etc) maar eindelijk resultaat sinds Gerrit ermee aan de slag is gegaan. Luistert goed naar je klachten en op basis van zijn kennis weet hij precies welke spieren hij moet masseren/triggeren. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Is echt een super masseur!
Nicole
Nicole
18:49 02 Jun 20
Gerrit is een fijne masseur. Bekwaam, rustig en vriendelijk! Ik kom er regelmatig voor een Ontspanningsmassage, en ga er altijd weer super ontspannen vandaan. Mede doordat Gerrit met veel aandacht en in een rustig tempo masseert. Ook de knoopjes in mijn rug weet hij goed te vinden en te behandelen. Kortom een aanrader om je door Gerrit te laten masseren!
Peter Baer
Peter Baer
17:10 02 Jun 20
Gerrit gaat eerst na waar je precies last van hebt. Aan de hand van je beschrijving gaat hij aan de gang. Hij heeft, door de ervaring, al snel in de gaten wat er aan de hand is. Gerrit heeft een luisterend oor en geeft je advies zoals oefeningen en je houding. Conclusie, Gerrit is een man die kijk heeft op wat je als klant nodig hebt. Gr. Peter
André Uijlenhoed
André Uijlenhoed
10:56 10 Mar 20
Rick Velthof
Rick Velthof
13:37 28 Feb 20
Met een geboekte wintersport twee dagen later bij Gerrit terecht gekomen na stekende pijn in de onderrug. Gerrit kon snel herleiden waar dit vandaan kwam. Gerrit kwam met bekwaam advies alvorens te beginnen dit te verhelpen. Volgende dag wat spierpijn en de dag erna volledig genezen van de pijn. Super!
Jan van Dijk
Jan van Dijk
09:12 12 Feb 20
Voor mijn pensionering heb ik onderandere drie ontspanningsmasage behandelingen gekregen van mijn vrouw. Die had ze geboekt bij Staterus Masagepraktijk. Gerrit de masseur en mede eigenaar ging mij masseren wat erg prettig was. Mijn kuitspieren zaten wat vast en dat voelde ik ook tijdens de behandeling. Bij de tweede behandeling dit doorgegeven en er werd gelijk rekening mee gehouden. De tweede behandeling was zeer goed. Gerrit is kundig en weet hoe je te ontspannen en te behandelen. Ik ga deze week weer een afspraak maken voor behandeling.voor ontspanningsmasage is deze Masagepraktijk en zeker Gerrit zeer aan te bevelen.!!
Els Romein
Els Romein
19:01 09 Feb 20
Fijne salon, en Gerrit een fijne en goede masseur.
Joyce U
Joyce U
17:05 07 Feb 20
Gerrit is een zeer goede masseur! Hij wist met zijn triggerpoint massage mij na 1 behandeling van mijn blessure af te helpen. Ik raad hem zeker aan, hij is ook erg snel en flexibel in reageren, ik kon zelfs op een zondag terecht!
Robbert-Jan Baas
Robbert-Jan Baas
13:37 07 Feb 20
Gerrit heeft mij goed geholpen met de rugproblemen. De massages zijn uitstekend. Absoluut een aanrader
Flin Wessels
Flin Wessels
13:28 07 Feb 20
Gerrit is een hartelijke, rustige man. Voorafgaand aan de eerste massage spreekt hij de wensen en probleem gebieden met je door.Ik ben bij Staterus Massage terecht gekomen met burn-out klachten. Op een relaxte manier hebben we het hier tijdens de massage over gepraat, waarbij Gerrit zijn kennis op dit gebied deelt.Hij weet gedurende de massage goed de plekken te vinden waar spanning en stress zijn opgebouwd en geeft deze extra aandacht. Ik heb drie massages gehad en kom elke keer totaal ontspannen van de tafel af. Zo ontspannen zelfs dat in een soort droomstaat verkeer.Ik kan het iedereen aanbevelen!
Sarah Jenny Engering
Sarah Jenny Engering
18:43 02 Feb 20
Al heel lang pijn aan mijn knie en bovenbeen, had al chiropractie en physiotherapie geprobeerd maar het had niet geholpen. Na een paar keer bij Gerrit is de pijn bijna verdwenen. Heel fijn! Dankjewel Gerrit! Ook de ontspanning massages zijn fantastisch!! Echt een aanrader!!
Erna Neerhof
Erna Neerhof
17:12 16 Jan 20
Een heel fijne en ontspannen massage gehad. Ik heb er veel profijt van en ik had er vertrouwen in , ik voelde mij op mijn gemak. Super fijn!
A.M. Borghardt
A.M. Borghardt
20:08 02 Dec 19
Heel blij met Gerrit als masseur! Fijne omgeving, ik voelde me meteen op m'n gemak. Gerrit heeft nooit haast, neemt de tijd om de 'zere plekken' op te zoeken en vindt die ook. De aanpak van die plekken kan soms best even pijnlijk zijn maar dan werkt hij ook de probleemgebieden vakkundig weg. Ik kom er altijd erg ontspannen en fit vandaan. Als persoon ervaar ik Gerrit als rustig, begripvol maar gelukkig ook ruimte voor een grapje hier en daar. Aanrader!
Laura V
Laura V
12:13 27 Nov 19
Ik ben meerdere keren geweest en elke keer was het een fantastische ervaring! Een vriendelijke, rustige man die je spieren goed aanvoelt, goede massages! Ik ga altijd weer ontspannen en relaxt naar huis.
Ilse Bijman
Ilse Bijman
05:25 14 Nov 19
Een massage van Gerrit is zo’n fijne ervaring! Hij is neemt de tijd voor je, is heel professioneel en weet een prettige, veilige sfeer te creëren. Als Gerrit masseert, doet hij dat zacht en weet tegelijkertijd ook de pijnpunten te vinden en die juist krachtig te behandelen. Resultaat: super relaxt én vrij van pijn. En hier bovenop, Gerrit is als persoon gewoon top! Een aanrader voor iedereen.
Romar Poolman
Romar Poolman
18:14 09 Nov 19
Gerrit zorgt voor een goede massage + een relaxt sfeertje. Helemaal top!
Josje Tummers
Josje Tummers
17:32 04 Nov 19
Gerrit is, naast een hele goede masseur, heel persoonlijk, professioneel en flexibel. Heel vriendelijk en toegankelijk persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Ik blijf graag terugkomen en ga altijd totaal ontspannen weer weg. Ik kan Gerrit oprecht aanraden.
Rinske de Waal
Rinske de Waal
07:48 27 Oct 19
Ik had met Gerrit een afspraak gemaakt voor een Triggerpoint massage, ivm met hoofdpijn,schouder en nekklachten. De massage was best wat pijnlijk soms maar na 3 behandelingen al zoveel verbetering. Kortom een aanrader voor iedereen die nu eindelijk eens verlost wil worden van pijnklachten.
Bernadette Wulder
Bernadette Wulder
19:02 24 Oct 19
De sfeer is prettig en ontspannen. Gerrit weet precies de pijnlijk spieren aan te pakken. Je gaat ontspannen en relaxed de deur uit. Echt een aanrader.
Ruben Van Pelt
Ruben Van Pelt
07:47 24 Oct 19
Gerrit is een zeer bekwame masseur die met erg veel aandacht en focus masseert. Hierdoor voelt hij precies welke spieren extra tijd nodig hebben en is het resultaat telkens fantastisch!
Pauline Vlekke-Stouthamer
Pauline Vlekke-Stouthamer
18:14 13 Oct 19
Gerrit is een zeer prettige, warme persoonlijkheid die met aandacht voor lijf en leden én geest masseert. Integer, zorgvuldig en kundig. Door zijn massages bereik ik een heerlijke diepe ontspanning.
Quiirinaa
Quiirinaa
14:52 07 Oct 19
De sfeer is erg prettig en je merkt dat Gerrit weet wat hij doet. Hij luisterd naar wat je wilt en pakt de juiste plekken aan. Heel fijn! Voor een goed resultaat kan ik Gerrit zeker aan raden.
Suzanne Veldhuis
Suzanne Veldhuis
20:01 06 Oct 19
Gerrit geeft uitstekende massages en hij neemt de tijd voor je. Hij heeft mij meerdere malen zeer goed geholpen. De massage kan soms wat pijnlijk zijn (maar dat is ook nodig als je van je triggerpoints af wilt komen), maar daarnaast ook heel lekker en ontspannend. Gerrit is heel flexibel in het maken van afspraken en tijden. De massage ruimte is prettig en met fijne muziek. Kortom een aanrader.
AJ Kouwenberg
AJ Kouwenberg
16:55 06 Oct 19
In een fijne sfeer, heerlijke ontspannende massage. Alle pijnlijke, gevoelige spieren weet Gerrit te vinden en ze te laten ontspannen.Kortom, een aanrader!
Victor Vermeulen
Victor Vermeulen
15:39 05 Oct 19
Wanneer ik problemen heb met spieren is de eerste stap altijd ''even naar Gerrit'' te gaan zoals mijn vriendin (ook een zeer tevreden klant) en ik het zeggen. Gerrit is erg professioneel en denkt ook graag mee met oplossingen (denk aan eenvoudige oefeningen voor de nek voor thuis, een warme handdoek in de nek of een manueel therapeut bezoeken) wanneer enkel de massage niet voldoende blijkt.Er wordt niets geforceerd tijdens de massage en tot nu toe voel ik me dan ook altijd beter na een massage. Het bijzondere bij Gerrit vind ik dat er altijd een goed resultaat wordt geboekt zonder dat er veel kracht gezet wordt en/of de massage pijn doet. Dit is bij andere massage therapeuten wel eens anders geweest met een averechts effect tot gevolg.Hoewel ik zelf met enkel massages neem bij spierproblemen vind ik ook dat de massages erg ontspannend werken. Kortom, ik kan Gerrit voor iedereen van harte aanbevelen!
Diana Beijer
Diana Beijer
07:07 03 Oct 19
Deze week weer een fijne massage ontvangen van Gerrit. Even helemaal ontspannen!
Massages Maseto
Massages Maseto
06:52 03 Oct 19
Heerlijke massage ontvangen. Gerrit weet precies waar extra aandacht nodig is.Zeer de moeite waard
Jorien
Jorien
07:22 02 Oct 19
Ik kwam bij Gert met jarenlange hoofdpijnklachten en veel spanning in mijn rug, schouders en nek. Door triggerpoint therapie, masseren en oefeningen voor thuis heeft Gert mij geholpen om van bijna-elke-dag-hoofdpijn naar een hoofdpijnniveau te gaan wat ik zelf leefbaar vind. Ik zou dit iedereen met spanningshoofdpijn aan kunnen raden.
Anouk Honig
Anouk Honig
15:32 30 Sep 19
Méér dan fantastisch .Vakbekwaam massagepraktijk.Ik heb gekozen voor een stevige behandeling omdat het duidelijk nodig was.Geholpen door Gerrit die weer waar hij het over heeft.Een dikke pluim en ik kom zeker terug.
Massages Hilversum Sandra Souisa
Massages Hilversum Sandra Souisa
18:17 27 Sep 18
Goed, met aandacht en heel ontspannend. Daarnaast een prettig gesprek en een gerust gevoel wat ik niet bij elke mannelijke masseur heb.
Hannah
Hannah
15:58 26 Sep 18
Helemaal top! Hij neemt de tijd en is erg professioneel.
Majorie Overvoorde
Majorie Overvoorde
11:53 24 Sep 18
Wonderhanden! Gerrit weet precies de juiste pijnpunten te vinden en neemt ruim de tijd. Daar waar fysiotherapeut mij niet verder kon helpen, bleek Staterus Massagepraktijk de oplossing te bieden. De eerste behandelingen zijn niet zonder pijn maar leveren goede verbetering op waardoor ik toch elke week graag ga. Aansluitend een ontspanningsmassage voelt dan echt als een beloning. Na 4 behandelingen, ben ik voor een groot deel van mijn klacht af. Nu ga ik voor onderhoud en ontspanning op regelmatige basis naar Staterus Massage.
Eva Schippers
Eva Schippers
19:29 23 Sep 18
Ontzettend dankbaar voor zijn ontspannende én pijnverlichtende massages. Professioneel, toegankelijk en authentiek. Behoort in mijn ervaring tot de beste!
Kevin Cruiming
Kevin Cruiming
16:50 20 Sep 18
Een dikke 10! Met gemak kon ik (online) een afspraak maken, de massage was professioneel en afgestemd op wat ik fijn vond. Mijn klachten waren binnen een paar dagen zo goed als verholpen en een week later stond Gerrit bij mij op de stoep voor een massage aan huis, geweldig!Gerrit geeft massages omdat dat zijn passie is en dat merk je en voel je.
Cathelijne Nijssen
Cathelijne Nijssen
16:01 20 Sep 18
Hele fijne professionele ontspanningsmassage. Voelde me daarna als herboren. Ook goed bij stress, burn out, etc...
Johan Sponselee
Johan Sponselee
11:28 20 Sep 18
Een aanrader om geregeld wat spanning in je lijf te laten wegmasseren.
Ursula Hilgers
Ursula Hilgers
09:01 20 Sep 18
Gerrit is een fijn en goed invoelend mens.Hij was de enige masseur, na enkele masseurs te hebben geprobeerd, die precies de juiste aanhechtingen en knopen aanpakt zodat verdere overbelasting van mijn spieren beperkt bleef en er verlichting optrad.Binnenkort ga ik weer. Hier heb ik een autorit van bijna een uur voor over.
Astrid Lensink
Astrid Lensink
08:01 20 Sep 18
Heeft mij enorm geholpen nadat alles vast zat, niet alleen de goede massage maar ook advies.
Philine den Bak
Philine den Bak
11:21 07 Sep 18
Floor Bakker
Floor Bakker
18:02 17 Jul 18
Fijne sfeer, kom altijd ontspannen thuis - met een vervolgafspraak 😉.
Carla
Carla
12:15 15 Jul 18
"Een goede aanraking is de lichamelijke bevestiging dat je mag zijn wie je bent". Deskundigheid, warmte, volledige aandacht en respect zorgen dat ik tijdens een massage weer terugkom bij mijzelf.
Tonny Rozeboom Hoogenboom
Tonny Rozeboom Hoogenboom
17:16 13 Jul 18
Gerrit is een fijne rustige man, aan wie je kunt aan geven hoe je de massage wilt en wat het beste past. Hij houdt daar altijd rekening mee. Kom elke maand bij hem voor een ontspanning massage en dat is echt een traktatie voor mij zelf en verheug me er steeds weer op. En ik kan uit ervaring zeggen, dat ik zelden een masseur heb gevonden die zo goed luisterde naar mijn wensen
Bassie De Clown
Bassie De Clown
17:23 15 Nov 17
Via GroupOn ben ik hier terecht gekomen. Wat een fijne, goede massages geeft Gerrit. Ik kom hier echt tot rust. En ik kan uit de grond van mijn hart, als ADHD’er, zeggen dat dit voor mij zeer moeilijk is. Groet Christine

Afspraak maken

Stuur mij een WhatsApp (via de button rechtsonder) met je voorkeurs dag en tijdstip of een WhatsApp als je eerst nog aanvullende informatie wilt. Je ontvangt dan direct een reactie van me.

Je kunt natuurlijk ook bellen of sms-en: 06-51592601
Of stuur een bericht, klik hier

WhatsApp chat