Reviews

Mireille Sandee
Mireille Sandee
12:58 15 Aug 22
Als je de stap durft te zetten om een psoas massage te ondergaan, is Gerrit de uitgelezen persoon daarvoor. Hij is de rust zelve, is zeer professioneel en heeft een fijne positieve energie. Absoluut een aanrader.
Mariëtte Langhout
Mariëtte Langhout
06:28 13 Aug 22
Gerrit is bijzonder goed , daarom 5 sterren, ben al 2 jaar onder behandeling , om te zoeken waar de oorzaak ligt van de onderpijn in mijn rug. Fysio, chiropractor, masseurs enz…mijn zenuwpijn is weg 🙏🏻🙏🏻..maar niemand heeft de psoas spier goed gemasseerd en Gerrit wél! Ben je zeer dankbaar ,zo blij dat ik jou gevonden heb, dank je wél Gerrit!!!
Danielle Vernhout
Danielle Vernhout
07:46 22 Jun 22
Onbeschrijfelijk fijn. Als vanzelf komt er van alles los tijdens een massage van Gerrit en zak je heerlijk weg ergens tussen inslapen en wakker worden. Alle gedachten en gepieker verdwenen. Ik voel me nu, vier dagen later, nog steeds een ander mens. Dankjewel Gerrit!
Henriette Jager
Henriette Jager
18:28 16 Jun 22
Perfecte massage gehad. Gerrit is heel rustig in omgang en luistert heel goed naar je klachten. Hele mooie, rustgevende kamer. Rustige omgeving ook, dus geen geluiden van buitenaf, wat ik weleens tegenkom bij andere masseurs. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!! Het is een weldaad voor je lichaam.
Bas Stigter
Bas Stigter
04:54 09 Jun 22
Erg blij met de vakkundige behandelingen van Gerrit. Denkt goed mee, is aandachtig, heeft veel kennis, stelt zich flexibel op en is daarnaast ook nog een simpelweg een fijne man. Voor mij als hardloper een ideale sportmasseur!
kimberly pengel
kimberly pengel
16:21 08 Jun 22
Met stress klachten in m'n schouders kwam ik terecht bij Gerrit en na drie keer een massage zijn de klachten volledig weg. Hij heeft passie voor zijn werk, is een zeer vriendelijke man en ik kom zeker weer langs!
Alicja Verhagen
Alicja Verhagen
12:49 08 Jun 22
Ik heb twee keer de Psoas massage geboekt en merkte na afloop minder pijn en spanning in mijn bekkengebied. Gerrit is een rustige en vriendelijke masseur die zijn vak goed verstaat. Een aanrader, ik kom zeker terug!
Danny Onwezen
Danny Onwezen
13:38 07 Jun 22
Mijn nek en schouders zaten vast en daarom (eenvoudig online) een afspraak gemaakt voor een triggerpoint massage. Na een paar (stevige) behandelingen voel ik meer ruimte in mijn nek en schouders. Gerrit is professioneel, rustig en vriendelijk. Kortom: een echte vakman!
Joy Pengel
Joy Pengel
13:26 07 Jun 22
Vriendelijk ontvangen en kwam compleet zen en rustig van de behandeling thuis aan.Zeker aan te raden!
Annemiek Maissan
Annemiek Maissan
15:44 01 Jun 22
Ik ben bij Gerrit van Dorp terecht gekomen omdat ik klachten had die mogelijk veroorzaakt werden door een verkrampte spoas spier. Al bij de eerste keer kreeg ik van Gerrit te horen dat dit probleem kon worden opgelost door massage en oefeningen. Hij dacht daar 3 a 4 behandelingen voor nodig te hebben. En zo geschiedde. Na 3 behandelingen - die eerlijk is eerlijk behoorlijk stevig zijn - en een viertal oefeningen die ik twee maal daags moet doen, zijn de klachten helemaal verdwenen. Gerrit is een rustige vertrouwen wekkende persoon die aandacht heeft voor degene die hij behandelt. Ik beveel deze praktijk zeker aan en kom graag terug, maar dan voor een ontspanningsmassage!
Reinier van den Berg
Reinier van den Berg
18:56 18 Apr 22
Gerrit is de perfecte masseur voor zowel ontspanningsmassage als voor een specifiek probleem. Hij weet elk punt precies te vinden en te behandelen zodat je, na eerst eventjes wat pijn te lijden 😅, daar heel veel baat bij hebt. Naast professioneel is Gerrit ook heel vriendelijk en gezellig. Kan heel erg warm aanbevelen.
Petra De Jong
Petra De Jong
13:08 15 Apr 22
Diana Davidsson
Diana Davidsson
12:48 15 Apr 22
Gerrit listens very well to what the problem might be and massages accordingly. He is very professional, he has given me various stretching excercises which are also helping me manage the painful area I have.I highly recommend Gerrit's massage practice.
Carolien Kraaijkamp
Carolien Kraaijkamp
11:52 06 Apr 22
Na veel fysiotherapie en met een vastzittende psoas spier via internet bij Gerrit terechtgekomen. Met een paar psoas-massages voelt het alweer veel beter. De massages zijn pittig, maar geven goed resultaat! Daarna nog een ontspanningsmassage van rug en nek, wat heel fijn is. Gerrit is een rustig en prettig persoon in de omgang. Hij luistert goed naar je wensen. Daarnaast is ook de ruimte en locatie prettig. Als je ergens vastzit in je lijf of je wilt ontspannen, dan zou ik zeker een afspraak maken!
Floortje Rodermans
Floortje Rodermans
15:36 05 Apr 22
Als intensief sporter is Gerrit 'de sportmasseur' die je nodig hebt! Verstaat zijn vak meer dan goed. Een uitermate vriendelijke en professionele masseur. Heel fijn dat ik nu altijd bij Gerrit terecht kan!
yvonne baer
yvonne baer
15:50 04 Dec 21
Gerritt very quickly gets to the root of the problem of pain and solves it. The relaxing massage is a wonderful experience, you will feel totally relaxed and ‘walking on air’ afterwards. Gerritt is a true professional, a calm and friendly person. He is genuinely interested in making you feel better. I have no hesitation in highly recommending him. He is a miracle worker!
Fabienne Koning
Fabienne Koning
12:14 04 Dec 21
Erg fijne manier van het ontvangen van een massage! Ik had erg veel last van pijn bij de spieren en alsnog heb ik kunnen ontspannen door tussendoor, en op het einde een andere manier van massage te krijgen. Ik kom hier zeker terug!
Astrid Jagtenberg
Astrid Jagtenberg
16:37 03 Dec 21
Mijn rug, nek en schouders zaten al langere tijd behoorlijk vast toen ik bij Gerrit kwam. Hij gebruikte zowel Triggerpoint massage als ontspanningsmassage en wist m’n spieren weer in ontspannen toestand te krijgen na een aantal sessies. Echt een goede masseur. Het enige nadeel is dat het uur veel te snel voorbij is 😉
Renata vd Velden
Renata vd Velden
18:48 01 Dec 21
Niet twijfelen maar gaan! ik kan heel moeilijk ontspannen maar dat is Gerrit meerdere keren wel gelukt! Naast zijn 'gouden' handen is Gerrit als persoon ook heel vriendelijk, meedenkend en betrokken!
Irene Franken
Irene Franken
17:16 01 Dec 21
Fijne masseur die naar je luistert en uitzoekt waar je baat bij hebt.Mijn man, dochter en ikzelf zijn een groot fan van Huib.
Susan Wijnhoven
Susan Wijnhoven
16:21 08 Nov 21
Na een aantal stressvolle neurologische onderzoeken ivm een vreemd probleem in mijn been, ben ik op zoek gegaan naar ontspanning. Na 5 massages van Gerrit voel ik mij al een ander mens. Ik heb weer energie en het probleem in mijn been is ook al een stuk minder. Ik ben heel blij, opgelucht en dankbaar.
Esther de Wit
Esther de Wit
14:49 08 Nov 21
Ik kwam bij Gerrit voor de sportmassage omdat ik veel sport. Ik had veel last van mijn schouder door kalk op mijn pezen. Gerrit pakte mijn hele rug, trigger points en psoas aan. Na elke behandeling voelde niet alleen mijn schouder maar mijn hele lijf beter en inmiddels sta ik op de "onderhoudsmodus": elke 4-6 weken een sportmassage die bijdraagt aan mijn algehele fitheid en blessures zoveel mogelijk voorkomt.
nanadouma
nanadouma
10:58 27 Oct 21
Ik kijk iedere maand uit naar mijn massageafspraak bij Gerrit. Het is een rust en ontspanningsmoment voor mij. Gerrit is een sympathieke professionele vakman, waar ik mij geheel op mijn gemak voel. Een aanrader.
wende wallert
wende wallert
09:37 23 Oct 21
Ik kwam bij Gerrit voor een triggerpoint massage. Had al een jaar last van een frozen shoulder en zat helemaal vast. Gerrit pakte precies de punten aan die de spanning veroorzaakten. Dat deed best pijn maar de ontspanning die ik erna voelde was fantastisch. Sinds tijden was m’n lijf eindelijk weer ontspannen. Na een paar keer was er ook echt een verbetering in mobiliteit. Naast de massage kwaliteiten is Gerrit een prettige man vol humor bij wie je jezelf kunt zijn. Ben je zeer dankbaar Gerrit! 🙏
Cyrille Smith
Cyrille Smith
07:47 17 Oct 21
Gerrit weet wat hij doet! De massage was best pijnlijk, maar ik zat dan ook heel vast. Liep helemaal ontspannen de deur uit. Ik besefte me door deze massage dat ik eerder naar mijn lijf moet luisteren. Een massage nemen moet zoiets zijn als naar de kapper gaan.De tweede massage van Gerrit was nog fijner: de knopen in mijn spieren waren een stuk minder waardoor de massage nog relaxter was. Ben echt blij dat ik naar hem toe ben gegaan.
Hans Ram
Hans Ram
08:47 08 Oct 21
grbn westra
grbn westra
14:49 04 Oct 21
Myrthe Sterrenburg
Myrthe Sterrenburg
20:59 03 Oct 21
Sinds de massage amper last gehad van mijn rug! Ik kom zeker terug.
Joe Wilson
Joe Wilson
14:41 31 Aug 21
Got a much-needed neck and shoulder massage to help with too much time hunched over the computer.
Eefje Porskamp
Eefje Porskamp
14:39 23 Jul 21
Als EDS-patiënt en rolstoeler is het niet altijd makkelijk om goede therapeuten te vinden, maar Gerrit verstaat zijn vak. Hij neemt de tijd, is heel vriendelijk en creëert een fijne sfeer. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en kom graag weer terug.
Astrid Schoordijk
Astrid Schoordijk
08:50 25 Jun 21
In eerste instantie kwam ik bij Gerrit voor een triggerpoint massage omdat ik al járenlang behoorlijk vast zit in bovenrug en nek. Direct na de eerste massage voelde ik al een enorme verbetering. De keren daarna heeft Gerrit ook mijn psoas gemasseerd en daarmee is er zoveel ruimte gekomen voor een gezonde buikademhaling dat mijn hele lijf verzacht is. Het voelt alsof er eindelijk, na al die jaren, iemand met een écht goede aanpak is gekomen voor mijn klachten. Daarnaast is Gerrit een zeer sympathieke man die goed aanvoelt wat er nodig is.
Amber Maas
Amber Maas
15:35 15 Jun 21
Ben super snel geholpen en met een paar weken was ik al van mijn klachten af!
Willem Bout
Willem Bout
08:07 23 Apr 21
We hebben ons voor het eerst, thuis, samen laten masseren en wat een ervaring! Naast een stevige sportmassage op maat kwam er een vloedgolf van ontspanning achteraan.Gerrit stelt je op je gemak en begrijpt hoe het menselijk lichaam en psyche in elkaar zit. De volgende afspraak staat al gepland.
stefan engering
stefan engering
14:13 22 Apr 21
Eveline
Eveline
21:16 23 Mar 21
Misha Smit
Misha Smit
19:33 23 Mar 21
Verstaat zijn vak! Een aanrader!
Graham Dougan
Graham Dougan
14:08 06 Mar 21
Very nice experience felt 10 years younger after 1 hour. Going back in 1 week .
Bassie De Clown
Bassie De Clown
16:34 18 Dec 20
Via GroupOn ben ik ooit bij Gerrit terechtgekomen. Wat een fijne, goede massages! Er gaat soms even wat tijd overheen voor ik weer ga, maar dit is werkelijk waar de enige plek waar ik echt tot rust kom. Ondertussen gaat ook manlief zeer regelmatig. Christine
Katja Breckwoldt
Katja Breckwoldt
16:10 18 Dec 20
Aleth Bolt
Aleth Bolt
20:43 09 Oct 20
Na maandenlang last te hebben gehad van rug-, schouder- en nekklachten (en daardoor veel hoofdpijn), kwam ik bij Gerrit terecht. Gerrit heeft mij uiterst effectief en prettig behandeld: een combinatie van triggerpoint- en ontspanningsmassage. Na slechts twee massages voel ik mij inmiddels weer heel goed. Geweldig! Ik kan Gerrit dan ook van harte aanbevelen. Hij is niet alleen een vakman, maar ook heel vriendelijk en prettig in de communicatie.
Dolores Scheuer
Dolores Scheuer
10:19 04 Oct 20
Henk Fennebeumer
Henk Fennebeumer
14:37 03 Oct 20
Gerrit heeft me zeer goed geholpen in mijn herstelproces van een hielspoor blessure. Hij geeft zeer goede en stevige massage en is zeer flexibel qua timing. Ook in het weekend.En het is een aardige, geïnteresseerde man.Erg fijn en zeker een aanrader.
Karlijn x
Karlijn x
13:00 01 Oct 20
Gerrit is een goede masseur die pijnlijke plekken snel en effectief weet te behandelen, in combinatie met een ontspannende massage. Echt een aanrader!
Lynn K
Lynn K
11:55 30 Sep 20
Gerrit masseert fantastisch. Er is altijd een zeer fijne welkome relaxte sfeer en de massages zijn precies goed. Mijn onderrug heeft die helemaal weten los te masseren en ook voor een ontspanningsmassage ga ik graag naad Gerrit toe. Toen ik wegens een spoedgeval de afspraak niet kon redden reageerde Gerrit ook heel begripvol. Al met al ontzettend fijn. Zeker een aanrader!
Alev Brandsma
Alev Brandsma
15:39 17 Sep 20
Hele goede massage gehad! Ik raad het iedereen aan om heen te gaan! Erg vriendelijk ontvangen ook en ze weten precies waar ze mee bezig zijn!
Vincent Kok
Vincent Kok
15:05 17 Sep 20
Fijne rug/nek/schoudermassage gehad, kon vrij snel terecht na nek/schouderklachten! Kijkt eerst naar je persoonlijke situatie en op het eind kreeg ik nog tips mee om o.a. mijn houding te verbeteren. Super!
Pauline Schaapherder
Pauline Schaapherder
12:13 04 Jul 20
Gerrit is rustig, luistert goed en geeft het juiste advies. Weet ook de pijnpunten te vinden én te behandelen. Neemt na een paar dagen nog contact op om te vragen hoe het gaat, heel fijn.
mo moa
mo moa
11:22 08 Jun 20
Gerrit is naast het feit dat het een zeer goede masseur is, ook een fijn mens. Ik heb maanden last gehad van me spieren in mijn buik en rug en van alles geprobeerd (chiropractor, manueel therapeut, mensendieck etc) maar eindelijk resultaat sinds Gerrit ermee aan de slag is gegaan. Luistert goed naar je klachten en op basis van zijn kennis weet hij precies welke spieren hij moet masseren/triggeren. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Is echt een super masseur!
Nicole
Nicole
18:49 02 Jun 20
Gerrit is een fijne masseur. Bekwaam, rustig en vriendelijk! Ik kom er regelmatig voor een Ontspanningsmassage, en ga er altijd weer super ontspannen vandaan. Mede doordat Gerrit met veel aandacht en in een rustig tempo masseert. Ook de knoopjes in mijn rug weet hij goed te vinden en te behandelen. Kortom een aanrader om je door Gerrit te laten masseren!
Peter Baer
Peter Baer
17:10 02 Jun 20
Gerrit gaat eerst na waar je precies last van hebt. Aan de hand van je beschrijving gaat hij aan de gang. Hij heeft, door de ervaring, al snel in de gaten wat er aan de hand is. Gerrit heeft een luisterend oor en geeft je advies zoals oefeningen en je houding. Conclusie, Gerrit is een man die kijk heeft op wat je als klant nodig hebt. Gr. Peter

Afspraak maken

Stuur mij een WhatsApp (via de button rechtsonder) met je voorkeurs dag en tijdstip of een WhatsApp als je eerst nog aanvullende informatie wilt. Je ontvangt dan direct een reactie van me.

Je kunt natuurlijk ook bellen of sms-en: 06-51592601
Of stuur een bericht

WhatsApp chat