Reviews

Marieke
Marieke
15:23 11 Nov 23
Gerrit is erg vriendelijk en professioneel. De massages hebben mijn rugklachten flink verminderd, zeker een aanrader!
Salim Baidoun
Salim Baidoun
16:29 27 Jul 23
Simply a professional!
Azam M
Azam M
10:49 22 Jul 23
Highly recommended! Been there this morning and very happy with the service. I’ll definitely go there again!
Marloes Vlekke
Marloes Vlekke
19:36 06 Jul 23
Gerrit is een vriendelijke man die je op je gemaakt stelt. Ik kom zelf voor de ontspanningsmassages en ben daar erg tevreden over!
Desiree de Vries
Desiree de Vries
10:37 05 Jul 23
Goede en vriendelijke masseur. Ik kom zeker terug. De triggerpoint massages hebben de spanning uit mijn nek en bovenrug gehaald. De massagetafel is erg comfortabel en de ruimte prettig en schoon.
Arthur Broxks
Arthur Broxks
11:57 03 Jul 23
Ik ben heel lang op zoek geweest naar een behandeling die mij van vervelende pijn in de onderrug af kon helpen. Veel doktoren, therapeuten enz gezien, gesproken en door behandeld totdat ik een stuk las over de Psoasmassage. Zo bij Staterus terecht gekomen en na drie intensieve behandelingen, rugpijn nagenoeg verdwenen. Ik ben zeer blij met Staterus.
Kim Oskam
Kim Oskam
12:35 03 Apr 23
Gerrit is een fijne rustige masseur die doelgericht te werk gaat. Als iets niet geheel prettig voelt en het aangeeft houdt hij hier rekening mee. Ik ga binnenkort voor een derde massage terug. Ik kijk ernaar uit om weer helemaal ontspannen van de bank te stappen als hij klaar is.
Lennaert van Rossum
Lennaert van Rossum
09:11 02 Apr 23
Ik had jarenlang spanning in de bovenrug/nek/schouders. Inmiddels 2 behandelingen gehad en de klachten zijn stukken minder! Ik ga zeker nog een keer terug en ik raad dit iedereen aan die klachten heeft.
Irene van Willige
Irene van Willige
15:35 01 Apr 23
Gerrit is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij is professioneel en pakt de spieren stevig aan, dat is soms best pittig. Gelukkig is er ook voldoende ruimte voor fijne ontspanning. Gerrit heeft mij het inzicht gegeven dat ik naast de massage ook zelf de oorzaak van de klachten kan aanpakken middels oefeningen, ademhaling en bewustzijn van mijn houding. Ik ben er nog niet maar het gaat zeker beter. De volgende afspraak staat alweer gepland.
Olaf Friedrichs
Olaf Friedrichs
14:04 09 Jan 23
Ik kwam voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Gerrit heeft dankzij zijn zakelijke verleden uitstekend gevoel voor de persoon en de situatie en neemt dit mee in zijn massage. Zo af en toe komt er een vraag of opmerking voorbij die je aan het denken zet of juist even helpt los te laten. Ben zeer tevreden met Gerrit’s aanpak en begeleiding en raadt hem dan ook graag aan.
Claartje Welle
Claartje Welle
20:43 08 Jan 23
Een vriendelijke man die met alle rust een heerlijke massage geeft.
Anique Scheerder
Anique Scheerder
14:22 06 Jan 23
Gerrit is een kundige masseur en een prettig persoon met een holistische werkwijze - een wijze waarin hij (denk ik) mede slaagt door zijn grote mensenkennis. Hij maakt makkelijk verbinding met degene die op zijn massagetafel komt liggen en neemt eventueel relevantie informatie uit die gesprekken mee in de behandeling, zonder de fysieke klachten uit het oog te verliezen. Daarnaast is er ook ruimte voor eigen inbreng en overwegingen, wat maakt dat je je serieus genomen voelt. Ik kwam aanvankelijk enkel voor een psoasmassage, maar laat nu ook aanverwante spieren behandelen. De klachten zijn al aanzienlijk afgenomen.
Loraine rosmuller
Loraine rosmuller
10:20 04 Jan 23
Roos Varekamp
Roos Varekamp
10:41 31 Dec 22
Hele fijne triggerpointmassages gehad. Nog nooit zo ontspannen een massagetafel verlaten. Dank Gerrit!
Céline Van Barneveld
Céline Van Barneveld
13:00 30 Dec 22
Jarenlang pijn in mijn armen, benen, schouders en nek. Ben nu ruim een maand elke week bij Gerrit en ik voel me soepel, heb veel minder pijn/sommige plekken geen pijn meer, loop rechter op. Ben bij heel veel therapeuten geweest maar de behandelingen van Gerrit werken echt. Daarnaast heeft hij erg veel kennis, luistert goed naar je klachten en erg vriendelijk. Aanrader!
Benjamin Kwint (Fabulous House of Beauty)
Benjamin Kwint (Fabulous House of Beauty)
12:51 30 Dec 22
Super geholpen.Al jaren heb ik onwijs veel last van mijn rug.Alle artsen hebben mij verteld maar te leren leven met de pijn.Door sportmassages merkte ik wel dat er iets verlichting kwam.Toen mijn oude masseur niet meer kon, ben ik bij Gerrit terecht gekomen. Hij doet een psoas massage. Dit is een spier die ik nog niet eerder gemasseerd heb gehad.Wat een wereld van verschil.5 behandelingen gehad en ik ben een andere mens.
Monique van der Will
Monique van der Will
11:10 07 Oct 22
na 3 Psoas massages geen pijn meer in heup (sinds een jaar of 6) en steken bij bekken! Echt geweldig. Dank Gerrit!
Miranda Brands
Miranda Brands
07:27 07 Oct 22
Ben blij met Gerrit. Hij heeft mij in zeer korte tijd van mijn klachten af kunnen helpen.
Hans van Willige
Hans van Willige
20:09 06 Oct 22
Eigenlijk houd ik niet zo van massages maar de trigger-point behandeling door Gerrit van Dorp is een positieve uitzondering. De sleutelwoorden zijn professioneel en effectief - na de eerste behandeling was een belangrijk deel van mijn fysieke klachten verholpen. Nadien ben ik een paar keer op herhaling gegaan met goed resultaat.
liesbeth moleman
liesbeth moleman
14:27 06 Oct 22
Mireille Sandee
Mireille Sandee
12:58 15 Aug 22
Als je de stap durft te zetten om een psoas massage te ondergaan, is Gerrit de uitgelezen persoon daarvoor. Hij is de rust zelve, is zeer professioneel en heeft een fijne positieve energie. Absoluut een aanrader.
Mariëtte Langhout
Mariëtte Langhout
06:28 13 Aug 22
Gerrit is bijzonder goed , daarom 5 sterren, ben al 2 jaar onder behandeling , om te zoeken waar de oorzaak ligt van de onderpijn in mijn rug. Fysio, chiropractor, masseurs enz…mijn zenuwpijn is weg 🙏🏻🙏🏻..maar niemand heeft de psoas spier goed gemasseerd en Gerrit wél! Ben je zeer dankbaar ,zo blij dat ik jou gevonden heb, dank je wél Gerrit!!!
Danielle Vernhout
Danielle Vernhout
07:46 22 Jun 22
Onbeschrijfelijk fijn. Als vanzelf komt er van alles los tijdens een massage van Gerrit en zak je heerlijk weg ergens tussen inslapen en wakker worden. Alle gedachten en gepieker verdwenen. Ik voel me nu, vier dagen later, nog steeds een ander mens. Dankjewel Gerrit!
Henriette Jager
Henriette Jager
18:28 16 Jun 22
Perfecte massage gehad. Gerrit is heel rustig in omgang en luistert heel goed naar je klachten. Hele mooie, rustgevende kamer. Rustige omgeving ook, dus geen geluiden van buitenaf, wat ik weleens tegenkom bij andere masseurs. Kortom, ik kan het iedereen aanraden!! Het is een weldaad voor je lichaam.
Bas Stigter
Bas Stigter
04:54 09 Jun 22
Erg blij met de vakkundige behandelingen van Gerrit. Denkt goed mee, is aandachtig, heeft veel kennis, stelt zich flexibel op en is daarnaast ook nog een simpelweg een fijne man. Voor mij als hardloper een ideale sportmasseur!
kimberly pengel
kimberly pengel
16:21 08 Jun 22
Met stress klachten in m'n schouders kwam ik terecht bij Gerrit en na drie keer een massage zijn de klachten volledig weg. Hij heeft passie voor zijn werk, is een zeer vriendelijke man en ik kom zeker weer langs!
Alicja Verhagen
Alicja Verhagen
12:49 08 Jun 22
Ik heb twee keer de Psoas massage geboekt en merkte na afloop minder pijn en spanning in mijn bekkengebied. Gerrit is een rustige en vriendelijke masseur die zijn vak goed verstaat. Een aanrader, ik kom zeker terug!
Danny Onwezen
Danny Onwezen
13:38 07 Jun 22
Mijn nek en schouders zaten vast en daarom (eenvoudig online) een afspraak gemaakt voor een triggerpoint massage. Na een paar (stevige) behandelingen voel ik meer ruimte in mijn nek en schouders. Gerrit is professioneel, rustig en vriendelijk. Kortom: een echte vakman!
Joy Pengel
Joy Pengel
13:26 07 Jun 22
Vriendelijk ontvangen en kwam compleet zen en rustig van de behandeling thuis aan.Zeker aan te raden!
Annemiek Maissan
Annemiek Maissan
15:44 01 Jun 22
Ik ben bij Gerrit van Dorp terecht gekomen omdat ik klachten had die mogelijk veroorzaakt werden door een verkrampte spoas spier. Al bij de eerste keer kreeg ik van Gerrit te horen dat dit probleem kon worden opgelost door massage en oefeningen. Hij dacht daar 3 a 4 behandelingen voor nodig te hebben. En zo geschiedde. Na 3 behandelingen - die eerlijk is eerlijk behoorlijk stevig zijn - en een viertal oefeningen die ik twee maal daags moet doen, zijn de klachten helemaal verdwenen. Gerrit is een rustige vertrouwen wekkende persoon die aandacht heeft voor degene die hij behandelt. Ik beveel deze praktijk zeker aan en kom graag terug, maar dan voor een ontspanningsmassage!
Reinier van den Berg
Reinier van den Berg
18:56 18 Apr 22
Gerrit is de perfecte masseur voor zowel ontspanningsmassage als voor een specifiek probleem. Hij weet elk punt precies te vinden en te behandelen zodat je, na eerst eventjes wat pijn te lijden 😅, daar heel veel baat bij hebt. Naast professioneel is Gerrit ook heel vriendelijk en gezellig. Kan heel erg warm aanbevelen.
Petra De Jong
Petra De Jong
13:08 15 Apr 22
Diana Davidsson
Diana Davidsson
12:48 15 Apr 22
Gerrit listens very well to what the problem might be and massages accordingly. He is very professional, he has given me various stretching excercises which are also helping me manage the painful area I have.I highly recommend Gerrit's massage practice.
Carolien Kraaijkamp
Carolien Kraaijkamp
11:52 06 Apr 22
Na veel fysiotherapie en met een vastzittende psoas spier via internet bij Gerrit terechtgekomen. Met een paar psoas-massages voelt het alweer veel beter. De massages zijn pittig, maar geven goed resultaat! Daarna nog een ontspanningsmassage van rug en nek, wat heel fijn is. Gerrit is een rustig en prettig persoon in de omgang. Hij luistert goed naar je wensen. Daarnaast is ook de ruimte en locatie prettig. Als je ergens vastzit in je lijf of je wilt ontspannen, dan zou ik zeker een afspraak maken!
Floortje
Floortje
15:36 05 Apr 22
Als intensief sporter is Gerrit 'de sportmasseur' die je nodig hebt! Verstaat zijn vak meer dan goed. Een uitermate vriendelijke en professionele masseur. Heel fijn dat ik nu altijd bij Gerrit terecht kan!
yvonne baer
yvonne baer
15:50 04 Dec 21
Gerritt very quickly gets to the root of the problem of pain and solves it. The relaxing massage is a wonderful experience, you will feel totally relaxed and ‘walking on air’ afterwards. Gerritt is a true professional, a calm and friendly person. He is genuinely interested in making you feel better. I have no hesitation in highly recommending him. He is a miracle worker!
Fabienne Koning
Fabienne Koning
12:14 04 Dec 21
Erg fijne manier van het ontvangen van een massage! Ik had erg veel last van pijn bij de spieren en alsnog heb ik kunnen ontspannen door tussendoor, en op het einde een andere manier van massage te krijgen. Ik kom hier zeker terug!
Astrid Jagtenberg
Astrid Jagtenberg
16:37 03 Dec 21
Mijn rug, nek en schouders zaten al langere tijd behoorlijk vast toen ik bij Gerrit kwam. Hij gebruikte zowel Triggerpoint massage als ontspanningsmassage en wist m’n spieren weer in ontspannen toestand te krijgen na een aantal sessies. Echt een goede masseur. Het enige nadeel is dat het uur veel te snel voorbij is 😉
Renata vd Velden
Renata vd Velden
18:48 01 Dec 21
Niet twijfelen maar gaan! ik kan heel moeilijk ontspannen maar dat is Gerrit meerdere keren wel gelukt! Naast zijn 'gouden' handen is Gerrit als persoon ook heel vriendelijk, meedenkend en betrokken!
Irene Franken
Irene Franken
17:16 01 Dec 21
Fijne masseur die naar je luistert en uitzoekt waar je baat bij hebt.Mijn man, dochter en ikzelf zijn een groot fan van Huib.
Susan Wijnhoven
Susan Wijnhoven
16:21 08 Nov 21
Na een aantal stressvolle neurologische onderzoeken ivm een vreemd probleem in mijn been, ben ik op zoek gegaan naar ontspanning. Na 5 massages van Gerrit voel ik mij al een ander mens. Ik heb weer energie en het probleem in mijn been is ook al een stuk minder. Ik ben heel blij, opgelucht en dankbaar.
Esther de Wit
Esther de Wit
14:49 08 Nov 21
Ik kwam bij Gerrit voor de sportmassage omdat ik veel sport. Ik had veel last van mijn schouder door kalk op mijn pezen. Gerrit pakte mijn hele rug, trigger points en psoas aan. Na elke behandeling voelde niet alleen mijn schouder maar mijn hele lijf beter en inmiddels sta ik op de "onderhoudsmodus": elke 4-6 weken een sportmassage die bijdraagt aan mijn algehele fitheid en blessures zoveel mogelijk voorkomt.
nanadouma
nanadouma
10:58 27 Oct 21
Ik kijk iedere maand uit naar mijn massageafspraak bij Gerrit. Het is een rust en ontspanningsmoment voor mij. Gerrit is een sympathieke professionele vakman, waar ik mij geheel op mijn gemak voel. Een aanrader.
wende wallert
wende wallert
09:37 23 Oct 21
Ik kwam bij Gerrit voor een triggerpoint massage. Had al een jaar last van een frozen shoulder en zat helemaal vast. Gerrit pakte precies de punten aan die de spanning veroorzaakten. Dat deed best pijn maar de ontspanning die ik erna voelde was fantastisch. Sinds tijden was m’n lijf eindelijk weer ontspannen. Na een paar keer was er ook echt een verbetering in mobiliteit. Naast de massage kwaliteiten is Gerrit een prettige man vol humor bij wie je jezelf kunt zijn. Ben je zeer dankbaar Gerrit! 🙏
Cyrille Smith
Cyrille Smith
07:47 17 Oct 21
Gerrit weet wat hij doet! De massage was best pijnlijk, maar ik zat dan ook heel vast. Liep helemaal ontspannen de deur uit. Ik besefte me door deze massage dat ik eerder naar mijn lijf moet luisteren. Een massage nemen moet zoiets zijn als naar de kapper gaan.De tweede massage van Gerrit was nog fijner: de knopen in mijn spieren waren een stuk minder waardoor de massage nog relaxter was. Ben echt blij dat ik naar hem toe ben gegaan.
Hans Ram
Hans Ram
08:47 08 Oct 21
grbn westra
grbn westra
14:49 04 Oct 21
Myrthe Sterrenburg
Myrthe Sterrenburg
20:59 03 Oct 21
Sinds de massage amper last gehad van mijn rug! Ik kom zeker terug.
Joe Wilson
Joe Wilson
14:41 31 Aug 21
Got a much-needed neck and shoulder massage to help with too much time hunched over the computer.
Eefje Porskamp
Eefje Porskamp
14:39 23 Jul 21
Als EDS-patiënt en rolstoeler is het niet altijd makkelijk om goede therapeuten te vinden, maar Gerrit verstaat zijn vak. Hij neemt de tijd, is heel vriendelijk en creëert een fijne sfeer. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en kom graag weer terug.

Afspraak maken

Stuur mij een WhatsApp (via de button rechtsonder) met je voorkeurs dag en tijdstip of een WhatsApp als je eerst nog aanvullende informatie wilt. Je ontvangt dan direct een reactie van me.

Je kunt natuurlijk ook bellen of sms-en: 06-51592601
Of stuur een bericht

WhatsApp chat