Reviews

Cyrille Smith
Cyrille Smith
08:22 05 Oct 21
Gerrit weet wat hij doet! De massage was best pijnlijk, maar ik zat dan ook heel vast. Liep helemaal ontspannen de deur uit. Ik kijk uit naar de volgende afspraak.
grbn westra
grbn westra
14:49 04 Oct 21
Myrthe Sterrenburg
Myrthe Sterrenburg
20:59 03 Oct 21
Sinds de massage amper last gehad van mijn rug! Ik kom zeker terug.
Beluga
Beluga
15:02 03 Oct 21
Inmiddels al een paar keer bij Gerrit geweest voor een zwangerschapsmassage. Gerrit is een heel fijn persoon die met rust en goed aanvoelende intuïtie precies de pijnlijke plekken weet weg te masseren. Inclusief de pijnlijke trigger points waar ik het bestaan niet van kende. Geen riedeltje dat wordt afgedraaid maar echte focus wat nodig is. Ga altijd heerlijk ontspannen en voldaan naar huis.
Joe Wilson
Joe Wilson
14:41 31 Aug 21
Got a much-needed neck and shoulder massage to help with too much time hunched over the computer.
Eefje Porskamp
Eefje Porskamp
14:39 23 Jul 21
Als EDS-patiënt en rolstoeler is het niet altijd makkelijk om goede therapeuten te vinden, maar Gerrit verstaat zijn vak. Hij neemt de tijd, is heel vriendelijk en creëert een fijne sfeer. Ik vond het een hele bijzondere ervaring en kom graag weer terug.
Natasja Heydenrijk
Natasja Heydenrijk
11:40 23 Jul 21
Deze man heeft gouden handen. Pijnlijke spieren en 'knopen' lossen op door zijn behandeling en geeft daarbij volledige ontspanning, waardoor ook slapen verbeterd!
Astrid Schoordijk
Astrid Schoordijk
08:50 25 Jun 21
In eerste instantie kwam ik bij Gerrit voor een triggerpoint massage omdat ik al járenlang behoorlijk vast zit in bovenrug en nek. Direct na de eerste massage voelde ik al een enorme verbetering. De keren daarna heeft Gerrit ook mijn psoas gemasseerd en daarmee is er zoveel ruimte gekomen voor een gezonde buikademhaling dat mijn hele lijf verzacht is. Het voelt alsof er eindelijk, na al die jaren, iemand met een écht goede aanpak is gekomen voor mijn klachten. Daarnaast is Gerrit een zeer sympathieke man die goed aanvoelt wat er nodig is.
Amber Maas
Amber Maas
15:35 15 Jun 21
Ben super snel geholpen en met een paar weken was ik al van mijn klachten af!
Willem Bout
Willem Bout
08:07 23 Apr 21
We hebben ons voor het eerst, thuis, samen laten masseren en wat een ervaring! Naast een stevige sportmassage op maat kwam er een vloedgolf van ontspanning achteraan.Gerrit stelt je op je gemak en begrijpt hoe het menselijk lichaam en psyche in elkaar zit. De volgende afspraak staat al gepland.
stefan engering
stefan engering
14:13 22 Apr 21
Eveline
Eveline
21:16 23 Mar 21
Misha Smit
Misha Smit
19:33 23 Mar 21
Verstaat zijn vak! Een aanrader!
Graham Dougan
Graham Dougan
14:08 06 Mar 21
Very nice experience felt 10 years younger after 1 hour. Going back in 1 week .
Bassie De Clown
Bassie De Clown
16:34 18 Dec 20
Via GroupOn ben ik ooit bij Gerrit terechtgekomen. Wat een fijne, goede massages! Er gaat soms even wat tijd overheen voor ik weer ga, maar dit is werkelijk waar de enige plek waar ik echt tot rust kom. Ondertussen gaat ook manlief zeer regelmatig. Christine
Katja Breckwoldt
Katja Breckwoldt
16:10 18 Dec 20
Aleth Bolt
Aleth Bolt
20:43 09 Oct 20
Na maandenlang last te hebben gehad van rug-, schouder- en nekklachten (en daardoor veel hoofdpijn), kwam ik bij Gerrit terecht. Gerrit heeft mij uiterst effectief en prettig behandeld: een combinatie van triggerpoint- en ontspanningsmassage. Na slechts twee massages voel ik mij inmiddels weer heel goed. Geweldig! Ik kan Gerrit dan ook van harte aanbevelen. Hij is niet alleen een vakman, maar ook heel vriendelijk en prettig in de communicatie.
Dolores Scheuer
Dolores Scheuer
10:19 04 Oct 20
Henk Fennebeumer
Henk Fennebeumer
14:37 03 Oct 20
Gerrit heeft me zeer goed geholpen in mijn herstelproces van een hielspoor blessure. Hij geeft zeer goede en stevige massage en is zeer flexibel qua timing. Ook in het weekend.En het is een aardige, geïnteresseerde man.Erg fijn en zeker een aanrader.
Karlijn x
Karlijn x
13:00 01 Oct 20
Gerrit is een goede masseur die pijnlijke plekken snel en effectief weet te behandelen, in combinatie met een ontspannende massage. Echt een aanrader!
Lynn K
Lynn K
11:55 30 Sep 20
Gerrit masseert fantastisch. Er is altijd een zeer fijne welkome relaxte sfeer en de massages zijn precies goed. Mijn onderrug heeft die helemaal weten los te masseren en ook voor een ontspanningsmassage ga ik graag naad Gerrit toe. Toen ik wegens een spoedgeval de afspraak niet kon redden reageerde Gerrit ook heel begripvol. Al met al ontzettend fijn. Zeker een aanrader!
Alev Brandsma
Alev Brandsma
15:39 17 Sep 20
Hele goede massage gehad! Ik raad het iedereen aan om heen te gaan! Erg vriendelijk ontvangen ook en ze weten precies waar ze mee bezig zijn!
Vincent Kok
Vincent Kok
15:05 17 Sep 20
Fijne rug/nek/schoudermassage gehad, kon vrij snel terecht na nek/schouderklachten! Kijkt eerst naar je persoonlijke situatie en op het eind kreeg ik nog tips mee om o.a. mijn houding te verbeteren. Super!
Pauline Eek
Pauline Eek
12:13 04 Jul 20
Gerrit is rustig, luistert goed en geeft het juiste advies. Weet ook de pijnpunten te vinden én te behandelen. Neemt na een paar dagen nog contact op om te vragen hoe het gaat, heel fijn.
mo moa
mo moa
11:22 08 Jun 20
Gerrit is naast het feit dat het een zeer goede masseur is, ook een fijn mens. Ik heb maanden last gehad van me spieren in mijn buik en rug en van alles geprobeerd (chiropractor, manueel therapeut, mensendieck etc) maar eindelijk resultaat sinds Gerrit ermee aan de slag is gegaan. Luistert goed naar je klachten en op basis van zijn kennis weet hij precies welke spieren hij moet masseren/triggeren. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Is echt een super masseur!
Nicole
Nicole
18:49 02 Jun 20
Gerrit is een fijne masseur. Bekwaam, rustig en vriendelijk! Ik kom er regelmatig voor een Ontspanningsmassage, en ga er altijd weer super ontspannen vandaan. Mede doordat Gerrit met veel aandacht en in een rustig tempo masseert. Ook de knoopjes in mijn rug weet hij goed te vinden en te behandelen. Kortom een aanrader om je door Gerrit te laten masseren!
Peter Baer
Peter Baer
17:10 02 Jun 20
Gerrit gaat eerst na waar je precies last van hebt. Aan de hand van je beschrijving gaat hij aan de gang. Hij heeft, door de ervaring, al snel in de gaten wat er aan de hand is. Gerrit heeft een luisterend oor en geeft je advies zoals oefeningen en je houding. Conclusie, Gerrit is een man die kijk heeft op wat je als klant nodig hebt. Gr. Peter
André Uijlenhoed
André Uijlenhoed
10:56 10 Mar 20
Rick Velthof
Rick Velthof
13:37 28 Feb 20
Met een geboekte wintersport twee dagen later bij Gerrit terecht gekomen na stekende pijn in de onderrug. Gerrit kon snel herleiden waar dit vandaan kwam. Gerrit kwam met bekwaam advies alvorens te beginnen dit te verhelpen. Volgende dag wat spierpijn en de dag erna volledig genezen van de pijn. Super!
Jan van Dijk
Jan van Dijk
09:12 12 Feb 20
Voor mijn pensionering heb ik onderandere drie ontspanningsmasage behandelingen gekregen van mijn vrouw. Die had ze geboekt bij Staterus Masagepraktijk. Gerrit de masseur en mede eigenaar ging mij masseren wat erg prettig was. Mijn kuitspieren zaten wat vast en dat voelde ik ook tijdens de behandeling. Bij de tweede behandeling dit doorgegeven en er werd gelijk rekening mee gehouden. De tweede behandeling was zeer goed. Gerrit is kundig en weet hoe je te ontspannen en te behandelen. Ik ga deze week weer een afspraak maken voor behandeling.voor ontspanningsmasage is deze Masagepraktijk en zeker Gerrit zeer aan te bevelen.!!
Els Romein
Els Romein
19:01 09 Feb 20
Fijne salon, en Gerrit een fijne en goede masseur.
Joyce U
Joyce U
17:05 07 Feb 20
Gerrit is een zeer goede masseur! Hij wist met zijn triggerpoint massage mij na 1 behandeling van mijn blessure af te helpen. Ik raad hem zeker aan, hij is ook erg snel en flexibel in reageren, ik kon zelfs op een zondag terecht!
Robbert-Jan Baas
Robbert-Jan Baas
13:37 07 Feb 20
Gerrit heeft mij goed geholpen met de rugproblemen. De massages zijn uitstekend. Absoluut een aanrader
Flin Wessels
Flin Wessels
13:28 07 Feb 20
Gerrit is een hartelijke, rustige man. Voorafgaand aan de eerste massage spreekt hij de wensen en probleem gebieden met je door.Ik ben bij Staterus Massage terecht gekomen met burn-out klachten. Op een relaxte manier hebben we het hier tijdens de massage over gepraat, waarbij Gerrit zijn kennis op dit gebied deelt.Hij weet gedurende de massage goed de plekken te vinden waar spanning en stress zijn opgebouwd en geeft deze extra aandacht. Ik heb drie massages gehad en kom elke keer totaal ontspannen van de tafel af. Zo ontspannen zelfs dat in een soort droomstaat verkeer.Ik kan het iedereen aanbevelen!
Sarah Jenny Engering
Sarah Jenny Engering
18:43 02 Feb 20
Al heel lang pijn aan mijn knie en bovenbeen, had al chiropractie en physiotherapie geprobeerd maar het had niet geholpen. Na een paar keer bij Gerrit is de pijn bijna verdwenen. Heel fijn! Dankjewel Gerrit! Ook de ontspanning massages zijn fantastisch!! Echt een aanrader!!
Erna Neerhof
Erna Neerhof
17:12 16 Jan 20
Een heel fijne en ontspannen massage gehad. Ik heb er veel profijt van en ik had er vertrouwen in , ik voelde mij op mijn gemak. Super fijn!
A.M. Borghardt
A.M. Borghardt
20:08 02 Dec 19
Heel blij met Gerrit als masseur! Fijne omgeving, ik voelde me meteen op m'n gemak. Gerrit heeft nooit haast, neemt de tijd om de 'zere plekken' op te zoeken en vindt die ook. De aanpak van die plekken kan soms best even pijnlijk zijn maar dan werkt hij ook de probleemgebieden vakkundig weg. Ik kom er altijd erg ontspannen en fit vandaan. Als persoon ervaar ik Gerrit als rustig, begripvol maar gelukkig ook ruimte voor een grapje hier en daar. Aanrader!
Laura V
Laura V
12:13 27 Nov 19
Ik ben meerdere keren geweest en elke keer was het een fantastische ervaring! Een vriendelijke, rustige man die je spieren goed aanvoelt, goede massages! Ik ga altijd weer ontspannen en relaxt naar huis.
Ilse Bijman
Ilse Bijman
05:25 14 Nov 19
Een massage van Gerrit is zo’n fijne ervaring! Hij is neemt de tijd voor je, is heel professioneel en weet een prettige, veilige sfeer te creëren. Als Gerrit masseert, doet hij dat zacht en weet tegelijkertijd ook de pijnpunten te vinden en die juist krachtig te behandelen. Resultaat: super relaxt én vrij van pijn. En hier bovenop, Gerrit is als persoon gewoon top! Een aanrader voor iedereen.
Romar Poolman
Romar Poolman
18:14 09 Nov 19
Gerrit zorgt voor een goede massage + een relaxt sfeertje. Helemaal top!
Josje Tummers
Josje Tummers
17:32 04 Nov 19
Gerrit is, naast een hele goede masseur, heel persoonlijk, professioneel en flexibel. Heel vriendelijk en toegankelijk persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Ik blijf graag terugkomen en ga altijd totaal ontspannen weer weg. Ik kan Gerrit oprecht aanraden.
Rinske de Waal
Rinske de Waal
07:48 27 Oct 19
Ik had met Gerrit een afspraak gemaakt voor een Triggerpoint massage, ivm met hoofdpijn,schouder en nekklachten. De massage was best wat pijnlijk soms maar na 3 behandelingen al zoveel verbetering. Kortom een aanrader voor iedereen die nu eindelijk eens verlost wil worden van pijnklachten.
Bernadette Wulder
Bernadette Wulder
19:02 24 Oct 19
De sfeer is prettig en ontspannen. Gerrit weet precies de pijnlijk spieren aan te pakken. Je gaat ontspannen en relaxed de deur uit. Echt een aanrader.
Ruben Van Pelt
Ruben Van Pelt
07:47 24 Oct 19
Gerrit is een zeer bekwame masseur die met erg veel aandacht en focus masseert. Hierdoor voelt hij precies welke spieren extra tijd nodig hebben en is het resultaat telkens fantastisch!
Pauline Vlekke-Stouthamer
Pauline Vlekke-Stouthamer
18:14 13 Oct 19
Gerrit is een zeer prettige, warme persoonlijkheid die met aandacht voor lijf en leden én geest masseert. Integer, zorgvuldig en kundig. Door zijn massages bereik ik een heerlijke diepe ontspanning.
Quiirinaa
Quiirinaa
14:52 07 Oct 19
De sfeer is erg prettig en je merkt dat Gerrit weet wat hij doet. Hij luisterd naar wat je wilt en pakt de juiste plekken aan. Heel fijn! Voor een goed resultaat kan ik Gerrit zeker aan raden.
Suzanne Veldhuis
Suzanne Veldhuis
20:01 06 Oct 19
Gerrit geeft uitstekende massages en hij neemt de tijd voor je. Hij heeft mij meerdere malen zeer goed geholpen. De massage kan soms wat pijnlijk zijn (maar dat is ook nodig als je van je triggerpoints af wilt komen), maar daarnaast ook heel lekker en ontspannend. Gerrit is heel flexibel in het maken van afspraken en tijden. De massage ruimte is prettig en met fijne muziek. Kortom een aanrader.
AJ Kouwenberg
AJ Kouwenberg
16:55 06 Oct 19
In een fijne sfeer, heerlijke ontspannende massage. Alle pijnlijke, gevoelige spieren weet Gerrit te vinden en ze te laten ontspannen.Kortom, een aanrader!
Victor Vermeulen
Victor Vermeulen
15:39 05 Oct 19
Wanneer ik problemen heb met spieren is de eerste stap altijd ''even naar Gerrit'' te gaan zoals mijn vriendin (ook een zeer tevreden klant) en ik het zeggen. Gerrit is erg professioneel en denkt ook graag mee met oplossingen (denk aan eenvoudige oefeningen voor de nek voor thuis, een warme handdoek in de nek of een manueel therapeut bezoeken) wanneer enkel de massage niet voldoende blijkt.Er wordt niets geforceerd tijdens de massage en tot nu toe voel ik me dan ook altijd beter na een massage. Het bijzondere bij Gerrit vind ik dat er altijd een goed resultaat wordt geboekt zonder dat er veel kracht gezet wordt en/of de massage pijn doet. Dit is bij andere massage therapeuten wel eens anders geweest met een averechts effect tot gevolg.Hoewel ik zelf met enkel massages neem bij spierproblemen vind ik ook dat de massages erg ontspannend werken. Kortom, ik kan Gerrit voor iedereen van harte aanbevelen!
Diana Beijer
Diana Beijer
07:07 03 Oct 19
Deze week weer een fijne massage ontvangen van Gerrit. Even helemaal ontspannen!

Afspraak maken

Stuur mij een WhatsApp (via de button rechtsonder) met je voorkeurs dag en tijdstip of een WhatsApp als je eerst nog aanvullende informatie wilt. Je ontvangt dan direct een reactie van me.

Je kunt natuurlijk ook bellen of sms-en: 06-51592601
Of stuur een bericht

WhatsApp chat